Forbo flooring е светски производител на високо квалитетни станбени и деловни подни покривки. Тие овозможуваат целосно подоно решение за секој проект, обезбедувајќи квалитет и отчетност за секој од нивните претставници.

Мармолеум

FLOTEX

Винил ESD

Винил LVT

ПОВЕЌЕНАМЕНСКИ ВИНИЛ

Теписон

CORAL ENTRANCE FLOORING