Sphera Elite

SPHERA ELITE E ХОМОГЕНА ВИНИЛНА ПОДНА ОБЛОГА, ОРГАНСКИ МОДЕЛ КОЈ ЌЕ ЈА ТРАНСФОРМИРА ВАШАТА ОБЛАСТ ВО ПРИВЛЕЧНО МЕСТО.ИСПОРАЧУВА МНОГУ ДОБРИ И ДОЛГОГОДИШНИ ПЕРФОРМАНСИ СО СВОЈОТ ИЗГЛЕД И ИСКЛУЧИТЕЛНО ЛЕСНАТА КОНСТРУКЦИЈА. НИСКИТЕ ЕМИСИИ И ПРОИЗВОДСТВОТО БЕЗ ФТАЛАТИ КОЈ ГО СОДРЖАТ ОВОЈ МАТЕРИЈАЛ ЌЕ ПРИДОНЕСАТ КОН ЗДРАВА ВНАТРЕШНА СРЕДИНА, ОБЕЗБЕДУВАЈЌИ ПОСТОЈАН КВАЛИТЕТ.

Погледни уште дизајни на FORBO
дебелина

2.0mm

Ролна

2x ≤27m

Класа на користење

23-43

Реакција на оган

Bfl-s1

PUR заштита

SMART Control Top

Намена

Здравствени установи, индустриски објекти, малопродажни објекти, училишта