Flotex Hospitality & leisure

КОГА СЕ ВО ПРАШАЊЕ СЕКТОРИТЕ ЗА УГОСТИТЕЛСТВО И ОДМОР,ЧЕСТО ПАТИ ИМА САМО ЕДНА ШАНСА ДА СЕ ОСТАВИ ДОБАР ПРВ ВПЕЧАТОК. FLOTEX HOSPITALITY&LEISURE ЌЕ ОБЕЗБЕДАТ ВИСОКИ ПЕРФОРМАНСИ НА УДОБНОСТ И БЕЗБЕДНОСТ. ОВАА СПЕЦИЈАЛНА КОЛЕКЦИЈА Е СОЗДАДЕНА СО ЛЕСНА ГРИЖА ЗА ИСТАТА СО ДОСТА ВПЕЧАТЛИВИ ДИЗАЈНИ ЗА СЕЧИЈ ВКУС.

Погледни уште дизајни на FORBO
Намена

Хотели, канцеларии, библиотеки

Дебелина

4.3mm

Ролна

± 30m

Акустични својства

ΔLw ≥ 21dB

Реакција на огон

Bfl-s1, L, NCS