Allura Decibel 0.8/0.35

Урамнотежената понуда на колекцијата Allura Decibel комбинира прекрасен дизајн на подот и многу добро ја намалува акустичната бучава (19 dB) со одличните карактеристики на производот. Ова ги прави луксузните винилни плочи многу погодни за употреба за секакви специфични простории каде што акустичните својства се исто толку важни како и перформансите на производот.

Погледни уште дизајни на FORBO
дебилина

3,15mm / 4mm

заштитен слој

0,35mm / 0.80mm

класа на користење

23-32 / 23-42

реакција на оган

Cfl-s1

ПОлочи/планкови

50x50cm / 100x100cm
100×16.6cm / 100x20cm / 120x20cm

акустични својства

19dB

намена

Канцеларии, малопродажни објекти, училишта

Категории: ,