Allura 1.0/0.55

ВО ПОСЛЕДНАТА ДЕЦЕНИЈА, ALLURA СЕ ЕТАБЛИРА КАКО ЕДЕН ОД НАЈУСПЕШНИТЕ ОД ГАМАТА НА FORBO. СО ПОТЕНОК И ПОДЕБЕЛ ФИНИШ И ПРЕКУ 100 ПРИРОДНИ ДЕЗЕНИ, НУДИ ОДЛИЧНА ДИМЕНЗИОНАЛНА СТАБИЛНОСТ, ДОЛГОТРАЈНА ИЗДРЖЛИВОСТ И ГОЛЕМ ПРОСТОР ЗА КРЕАТИВНОСТ. ИЗБОРОТ Е СВЕДЕН НА ПЛАНКОВИ И ПЛОЧИ СО РАЗЛИЧНИ ГОЛЕМИНИ КОИ БАРААТ ЦЕЛОСНО ЛЕПЕЊЕ.

Погледни уште дизајни на FORBO
дебелина

2.5mm

Заштитен слој

0.70/0.55mm

Класа на користење

34-43/33-42

Реакција на оган

Bfl-s1

Плочи/Планк

50×50, 100×100, 100×20, 120×20, 150x28cm

Подно Греење

Да

Намена

Канцеларии, малопродажни објекти, училишта