Sarlon Modul’Up 19dB

НАПРЕДОКОТ НА ТЕХНОЛОГИЈАТА НИ ОВОЗМОЖУВА ОЛЕСНУВАЊЕ СЕКОЈ ДЕЛ ОД НАШИОТ ЖИВОТ, А ТОКМУ ОВОЈ НАПРЕДОК Е ОД ОГРОМНО ЗНАЧЕЊЕ ВО СВЕТОТ НА ПОДОВИТЕ. ОТТУКА, КАКО НАЈУНИКАТНО РЕШЕНИЕ ВО СВЕТОТ НА ВИНИЛНИТЕ ПОДОВИ Е ТОКМУ SARLON MODUL’UP. ОСВЕН ИЗДРЖЛИВОСТА, ОГРОМНИОТ ИЗБОР НА ДИЗАЈНИ И ОДЛИЧНИТЕ АКУСТИЧНИ ПЕРФОРМАНСИ, ОВОЈ ПРОИЗВОД Е ЕДИНСТВЕН ВИНИЛЕН ПОД КОЈ ПРИСТИГА ВО РОЛНА, А ИСТИОТ НЕМА ПОТРЕБА ДА СЕ ЛЕПИ. СО ТОА СЕ СКРАТУВА ЗНАЧИТЕЛНО НА ВРЕМЕ А И ТРОШОЦИ ЗА ПОСТАВУВАЊЕ. ЗА ВИСОКО ФРЕКФЕНТНИ ПРОСТОРИИ ЈА ПРЕПОРАЧУВАМЕ COMPACT ВАРИЈАНТАТА КОЈА ЈА ИМА НАЈВИСОКАТА КЛАСА НА ИЗДРЖЛИВОСТ.

Погледни уште дизајни на FORBO
дебелина

3.45mm

Заштитен слој

0.70mm

Ролна

2x ≤25m

Класа на користење

32-42

PUR заштита

XtremPUR

Акустични својства

ΔLw = 19dB

Намена

Канцеларии, малопродажни објекти, училишта