Sphera EC/SD

SPHERA EC/SD E ХОМОГЕНА ВИНИЛНА ПОДНА ОБЛОГА ВО РОЛНА СО ЕЛЕКТРОСПРОВОДЛИВИ КАРАКТЕРИСТИКИ. КОЛЕКЦИЈАТА Е СПЕЦИЈАЛНО ДИЗАЈНИРАНА СО ЦЕЛ ЦЕЛОСНО КОНТРОЛА НА ЕЛЕКТРИЦИТЕТОТ ВО СРЕДИНИ КАДЕ ШТО СЕ РАБОТИ СО ЕЛЕКТРОСЕНЗИТИВНА ОПРЕМА. ИСТО ТАКА ОВОЈ ПРОИЗВОД ГИ ЗАДОВОЛУВА НАЈВИСОКОИТЕ “CLEAN ROOM” СТАНДАРДИ ШТО ГО ПРАВИ ОВОЈ ПРОИЗВОД #1 ЗА ЗДРАВСТВЕНИ УСТАНОВИ, ОПЕРАЦИОНИ САЛИ КАКО И ФАРМАЦЕВТСКА ИНДУСТРИЈА.

Погледни уште дизајни на FORBO
дебелина

2.0mm

Ролна

2x ≤ 27m

Класа на користење

34-43

Реакција на оган

Bfl-s1

PUR заштита

SMART Control Top

Електроспроводливост

≤ 1 x 10^6 Ω / ≤ 1 x 10^9 Ω

Намена

Здравствени установи, индустриски објекти