Marmoleum Modular

КОЛЕКЦИЈАТА MODULAR СОДРЖИ ФАБРИЧКИ СЕЧЕНИ ПЛОЧИ И ПЛАНКОВИ ВО РАЗЛИЧНИ ГОЛЕМИНИ И ДЕЗЕНИ. КОИ СОЗДАВААТ ГОЛЕМ ПРОСТОР ЗА КРЕАТИВНОСТ. ДРВО, КАМЕН И МЕРМЕР СЕ САМО НЕКОЛКУ ОД ДЕЗЕНИТЕ ЧИЈА КОМПЛЕМЕНТАРНОСТ ОВОЗМОЖУВА НЕ САМО ЕСТЕТИКА, ТУКУ И ОДЛИЧНА ИЗДРЖЛИВОСТ.

Погледни уште дизајни на FORBO
дебелина

2.5mm

Плочи/Планк

50×50, 50×25; 75×50; 100×15 & 100x25cm

Класа на користење

34-43

Реакција на оган

Cfl-s1

PUR заштита

TopShield pro

Подно Греење

Да

Намена

Канцеларии, училишта