Flotex Плочи

Flotex подните плочи се висококвалитетни текстилни плочи во димензии од 50x50 cm. Плочите на Flotex лесно се комбинираат со други решенија и формати за подови, така што имате бескрајни можности да креирате сопствен модуларен дизајн. Им повеќе различни дизајни во формат на плочи, кои варираат од софистицирани линеарни дизајни до шарени уни тонови, како и уникатни релјефни дизајни.

Погледни уште дизајни на FORBO
Намена

Канцеларии, библиотеки, хотели

Дебелина

5.0mm

Плочи

50х50

Реакција на оган

Bfl-s1

Акустични својства

ΔLw ≥ 19 d