Flotex by Starck

КОРИСТЕЈЌИ ТЕХНИКА НА ДИГИТАЛНО ПЕЧАТЕЊЕ СО ВИСОКА ДЕФИНИЦИЈА НА ГУСТА ФИБЕР ПОВРШИНА НА ПОДОТ ОД FLOTEX, КОЛЕКЦИЈАТА НА STARCK СОДРЖИ УНИКАТНИ ДЕЗЕНИ. СО ИГРАЊЕ НА ДИЗАЈНИТЕ, ОВА ПОДНО РЕШЕНИЕ ЈА ПРЕДИЗВИКУВА ТРАДИЦИЈАТА И СОЗДАВА НОВ ЈАЗИК ВО ПЕРЦЕПЦИЈАТА НА ВНАТРЕШНИТЕ ПРОСТОРИИ И ДИЗАЈНОТ НА ПОДОТ.  

Погледни уште дизајни на FORBO
Дебелина

4.3mm

Ролна

30m

Акустична својства

∆Lw = 20dB

Реакција на огон

Bfl-s1