Flotex Ролни

СО КОМБИНИРАЊЕ НА НАБИЕНА ПОВРШИНА НА ГУСТО ПОСТАВЕНИ ВЛАКНА, ПРЕМИУМ ПОДНОТО РЕШЕНИЕ FLOTEX НА ПРОИЗДВОДИТЕЛОТ FORBO ЌЕ ВИ ГО ПОНУДИ НАЈДОБРОТО ВО ОДНОС НА ПЕРФОРМАНСИТЕ И УДОБНОСТА.

Погледни уште дизајни на FORBO
Намена

Канцеларии, библиотеки, хотели

Дебелина

4.3mm

Ролна

30mx200 cm

Акустични својсвта

ΔLw = ≥ 20 dB

Реакција на огон

Bfl-s1, L ,NCS