• Marmoleum MarbledMarmoleum Marbled
  • Marmoleum MarbledMarmoleum Marbled
  • ,
  • Marmoleum Marbled

  • MARBLED КОЛЕКЦИЈАТА ПРЕТСТАВЕНА ПРЕКУ КЛАСИЧНАТА МЕРМЕРНА ТЕКСТУРА СОДРЖИ ГОЛЕМ ОПСЕГ НА БОИ КОИ ВАРИРААТ ВО ИНТЕНЗИТЕТ И КОНТРАСТ. ПОЧНУВАЈЌИ ОД СИЛНИ КОНТРАСТИ КОИ ОТСЛИКУВААТ ВИСТИНСКИ МЕРМЕР ПА СЕ ДО ПОНЕЖНИ ДЕЗЕНИ КОИ ПОТСЕТУВААТ НА КЛАСИЧНИТЕ ФРЕСКО МУРАЛИ.
  • Прегледај
 • Marmoleum sport flooringMarmoleum sport flooring
  • Marmoleum sport flooringMarmoleum sport flooring
  • ,
  • Marmoleum sport flooring

  • MARBLED КОЛЕКЦИЈАТА ПРЕТСТАВЕНА ПРЕКУ КЛАСИЧНАТА МЕРМЕРНА ТЕКСТУРА СОДРЖИ ГОЛЕМ ОПСЕГ НА БОИ КОИ ВАРИРААТ ВО ИНТЕНЗИТЕТ И КОНТРАСТ. ПОЧНУВАЈЌИ ОД СИЛНИ КОНТРАСТИ КОИ ОТСЛИКУВААТ ВИСТИНСКИ МЕРМЕР ПА СЕ ДО ПОНЕЖНИ ДЕЗЕНИ КОИ ПОТСЕТУВААТ НА КЛАСИЧНИТЕ ФРЕСКО МУРАЛИ.
  • Прегледај
 • Marmoleum ModularMarmoleum Modular
  • Marmoleum ModularMarmoleum Modular
  • ,
  • Marmoleum Modular

  • Колекцијата Modular содржи фабрички сечени плочи и планкови во различни големини и дезени. кои создаваат голем простор за креативност. Дрво, камен и мермер се само неколку од дезените чија комплементарност овозможува не само естетика, туку и одлична издржливост.
  • Прегледај
 • Marmoleum LinearMarmoleum Linear
 • Marmoleum SolidMarmoleum Solid
  • Marmoleum SolidMarmoleum Solid
  • ,
  • Marmoleum Solid

  • MARMOLEUM SOLID ПРИПАЃА НА КАТЕГОРИЈАТА ПРИРОДНИ ПОДОВИ И ГИ ЗАДОВОЛУВА НАЈНОВИТЕ ЕВРОПСКИ СТАНДАРДИ. ПОНУДЕНАТА ПАЛЕТА СОДРЖИ СМИРУВАЧКИ И МОНОХРОМАТСКИ ДЕЗЕНИ КАКО И ЕДИНСТВЕНИОТ SLATE ДИЗАЈН ЧИЈА ТЕКСТУРИРАНОСТ СОЗДАВА НОВА ДИМЕНЗИЈА ВО СВЕТОТ НА ПОДОВИТЕ
  • Прегледај