Coral Brush

CORAL BRUSH Е ПОГОДЕН ЗА СИТЕ ВИДОВИ ВЛЕЗНИ ПОВРШИНИ, АПСОРБИРАЈЌИ ЈА ВЛАГАТА И ОТСТРАНУВАЈЌИ ЈА НЕЧИСТОТИЈАТА. СО ЕДНОСТАВНИТЕ, ЦВРСТИ БОИ, ОВОЈ ВЛЕЗЕН ПОД ДОБРО ФУНКЦИОНИРА СО СЕКОЈ ВНАТРЕШЕН ДИЗАЈН. CORAL BRUSH СО СВОЈАТА ТЕШКА ТЕКСУТРА ГИ СТРУГА НЕЧИСТОТИИТЕ И МОЖЕ ДА ИЗДРЖИ ИНТЕНЗИВНА УПОТРЕБА.

Погледни уште дизајни на FORBO
ДЕБЕЛИНА

9mm-10mm

АКУСТИЧНИ СВОЈСТВА

27db

РЕАКЦИЈА НА ПОЖАР

Bfl-s1

РОЛНА/ПЛОЧА

27.5mm/50x50cm

Категорија: