• Eternal DesignEternal Design
  • Eternal DesignEternal Design
  • ,
  • Eternal Design

  • Колекцијата Eternal Design е создадена како врвно естетско решение со широка намена за безмалку секаков тип на простории, притоа задржувајќи цврстина и издржливоста на еден висококвалитетн винилен под. Изборот се сведува на 3 колекции (Wood, Material и Colour) кои нудат огромен избор на дезени.
  • Прегледај
 • Sarlon Acoustic 15/19dBSarlon Acoustic 15/19dB
  • Sarlon Acoustic 15/19dBSarlon Acoustic 15/19dB
  • ,
  • Sarlon Acoustic 15/19dB

  • Акустичноста во еден простор може да биде од суштинска важност за секојдневното работење. Токму акустичните винилни подови се тие кои имаат важен приденос при намалување на буката во просториите а Sarlon долгогодишен лидер на пазарот во овој сегмент. Зависно од потребите, FORBO нуди 2 опции со акустични перформанси од 15dB и 19dB. Дополнително, целата обновена колекација пристига со XtremPUR заштита…
  • Прегледај
 • Sarlon Modul’Up 19dBSarlon Modul’Up 19dB
  • Sarlon Modul’Up 19dBSarlon Modul’Up 19dB
  • ,
  • Sarlon Modul’Up 19dB

  • Напредокот на технологијата ни овозможува олеснување во виртуелно секој дел од нашиот живот, а токму овој напредок е од огромно значење во светот на подовите. Оттука, како најуникатно решение во светот на винилните подови е токму Sarlon Modul’Up. Освен издржливоста, огромниот избор на дезени и одличните акустични перформанси, овој производ е единствен винилен под кој пристига во ролна а истиот…
  • Прегледај
 • Safestep R11 & R12Safestep R11 & R12
  • Safestep R11 & R12Safestep R11 & R12
  • ,
  • Safestep R11 & R12

  • Како дел од Safety flooring серијата, подовите Safestep R11 и R12 се дизајнирани да понудат максимална отпорност на лизгање во најекстремни услови каде што едноставно не е можно да се спречат истекувања поради типот на работата што се изведува. Содржат висока густина на честичките (Step Crystals) кои придонесуваат за висока фрикција при допир, чист и свеж дизајн, како и лесно…
  • Прегледај
 • SurestepSurestep
  • SurestepSurestep
  • ,
  • Surestep

  • Surestep безбедноста комбинира исклучително противлизгави својства со различен дизајн. Содржи уникатни честички (Step Crystals) кои создаваат фрикција, а секој сет на бои нуди чист и свеж изглед. Заштитен со PUR Pearl технологијата, Surestep гарантира супериорен, долготраен изглед и перформанси. Surestep пристига во разни возбудливи дизајни, меѓу кои и Steel, Wood и уникатен печатен дизајн.
  • Прегледај
 • Vinyl custom flooringVinyl custom flooring
  • Vinyl custom flooringVinyl custom flooring
  • ,
  • Vinyl custom flooring

  • Како дел од програмата на хетероген винил, FORBO ја понудија и опцијата да Вашиот дизајн биде испечатен на винилниот под. Следствено, во комуникација со потрошувачите, создадени се 12 колекции со преку 350 дезени кои се уникатни и служат да дополнително ја инспирираат Вашата креативност. Се разбира, Вие како купувач, можете да одберете од понудените идеји или да смислите свој дезен,…
  • Прегледај