Eternal Design

КОЛЕКЦИЈАТА ETERNAL DESIGN Е СОЗДАДЕНА КАКО ВРВНО ЕСТЕТСКО РЕШЕНИЕ СО ШИРОКА НАМЕНА ЗА БЕЗМАЛКУ СЕКАКОВ ТИП НА ПРОСТОРИИ, ПРИТОА ЗАДРЖУВАЈЌИ ЈА ЦВРСТИНАТА И ИЗДРЖЛИВОСТА НА ЕДЕН ВИСОКОКВАЛИТЕТН ВИНИЛЕН ПОД. ИЗБОРОТ СЕ СВЕДУВА НА 3 КОЛЕКЦИИ (WOOD, MATERIAL И COLOUR) КОИ НУДАТ ОГРОМЕН ИЗБОР НА ДЕЗЕНИ.

Погледни уште дизајни на FORBO
дебелина

2.0mm

Заштитен слој

0.70mm

Ролна

2x ≤25m

Класа на користење

34-43

PUR заштита

PUR Pearl

Подно Греење

Да

Намена

Канцеларии, училишта, малопродажни објекти