Marmoleum Linear

КОЛЕКЦИЈАТА LINEAR НУДИ ВОЗБУДЛИВИ ДЕЗЕНИ ИСТОВРЕМЕНО ВО ТОПЛИ НЕУТРАЛНИ, А И ВО СИЛНО СВЕТЛИ БОИ. ТОКМУ ЛИНИСКАТА ТЕКСТУРА СОЗДАВА ПРИРОДНО И ТОПЛО ЧУВСТВО.

Погледни уште дизајни на FORBO
дебелина

2.5mm

Ролна

2x ≤33m

Класа на користење

34-41

Реакција на оган

Cfl-s1

PUR заштита

TopShield pro

Подно Греење

Да

Намена

Канцеларии, училишта