• Allura Decibel 0.8/0.35Allura Decibel 0.8/0.35
  • Allura Decibel 0.8/0.35Allura Decibel 0.8/0.35
  • ,
  • Allura Decibel 0.8/0.35

  • Урамнотежената понуда на колекцијата Allura Decibel комбинира прекрасен дизајн на подот и многу добро ја намалување на акустична бучава (19 dB) со одличните карактеристики на производот. Ова ги прави луксузните винилни плочи многу погодни за употреба во секакви тешки апликации каде што акустичните својства се исто толку важни како и перформансите на производот.
  • Прегледај
 • Allura Dryback 0.7/0.55/0.4Allura Dryback 0.7/0.55/0.4
  • Allura Dryback 0.7/0.55/0.4Allura Dryback 0.7/0.55/0.4
  • ,
  • Allura Dryback 0.7/0.55/0.4

  • Со најголем избор на форми и големини, подовите Allura Dryback на Forbo ви нудат целосна слобода во дизајнот. Овој производ на LVT под нуди максимална сигурност и добри перформанси и е најиздржлив и сигурен за апликации од која било големина.
  • Прегледај
 • Allura 1.0/0.55Allura 1.0/0.55
  • Allura 1.0/0.55Allura 1.0/0.55
  • , , , , ,
  • Allura 1.0/0.55

  • Во последната деценија, Allura се етаблира како еден од најуспешните од гамата на Forbo. Со потенок и подебел финиш и преку 100 природни дезени, нуди одлична димензионална стабилност, долготрајна издржливост и голем простор за креативност. Изборот е сведен на планкови и плочи со различни големини кои изискуваат целосно лепење.
  • Прегледај
 • Allura ClickAllura Click
 • Allura Flex 1.00/0.55Allura Flex 1.00/0.55
  • Allura Flex 1.00/0.55Allura Flex 1.00/0.55
  • , , , , ,
  • Allura Flex 1.00/0.55

  • Allura Flex е врвниот сегмент од ПВЦ програмата на Forbo. Специфичниот дизајн и начин на производство овозможува инсталација со парцијално лепење - следствено и лесно отрстанување без оштетување на самиот материјал. Зависно од потребите , Allura Flex пристига во две варијанти. Истите се со 1.00 или 0.55mm завршен слој, чиишто избор зависи од фреквентноста во просторот, во формат на плочи…
  • Прегледај