Slide
OmniTec

Премиум подни решенија изработени од еколошки линолеум, винил, гума и подигнати подови дизајнирани да се прилагодат на уникатните потреби на вашите објекти. Загарантиран квалитет, издржливост и едноставност во одржувањето.

Slide
OmniTec

Премиум подни решенија изработени од еколошки линолеум, винил, гума и подигнати подови дизајнирани да се прилагодат на уникатните потреби на вашите објекти. Загарантиран квалитет, издржливост и едноставност во одржувањето.

Slide
OmniTec

Премиум подни решенија изработени од еколошки линолеум, винил, гума и подигнати подови дизајнирани да се прилагодат на уникатните потреби на вашите објекти. Загарантиран квалитет, издржливост и едноставност во одржувањето.

Slide
OmniTec

Премиум подни решенија изработени од еколошки линолеум, винил, гума и подигнати подови дизајнирани да се прилагодат на уникатните потреби на вашите објекти. Загарантиран квалитет, издржливост и едноставност во одржувањето.

Slide
OmniTec

Премиум подни решенија изработени од еколошки линолеум, винил, гума и подигнати подови дизајнирани да се прилагодат на уникатните потреби на вашите објекти. Загарантиран квалитет, издржливост и едноставност во одржувањето.

Slide
OmniTec

Премиум подни решенија изработени од еколошки линолеум, винил, гума и подигнати подови дизајнирани да се прилагодат на уникатните потреби на вашите објекти. Загарантиран квалитет, издржливост и едноставност во одржувањето.

Претходно
Следно

Брендови кои ги нудиме

Производители на различни видови висококвалитетни подни решенија со повеќе од 150 години искуство на глобалните пазари.

ПОГЛЕДНИ ПРОИЗВОДИ

Унгарски бренд за гумени плочи, кој со помош на континураните иновации во своето производство нуди сигурни и долгорочни подни решенија.

ПОГЛЕДНИ ПРОИЗВОДИ
CBI Europe Raised Floors

CBI Europe е водечки производител на подигнати пристапни подови. CBI Europe ги решава сите проблеми што вообичаено ја предизвикуваат некомпатибилноста помеѓу архитектонските ограничувања и постојаните промени што ги бара инволвираната технологија.

ПОГЛЕДНИ ПРОИЗВОДИ

услуги кои ги нудиме

Процена, Планирање и Буџетирање

Услуги кои би ви овозможиле планирање на трошоците, времето за изведба, како потенцијални препреки при изведба.

Спецификација

Вие ги бирате дезените, а ние сме тука да Ви посочиме кое е технички најдобро решение за Вас и Вашите потреби.

Тестирање влага

Секој тип на под бара минимална влажност на кошулка/плоча со цел соодветно и квалитетно поставувње. Ние вршиме мерење на влажност по CM метода со 99.99% точност.

Подготовка

Начинот на подготовка е од суштинска важност за долготрајноста на поставениот под, а нашиот експертски тим ги врши сите фази на подготовка - секогаш во согласност со упатствата на производителот, без импровизации.

Инсталација

Нашиот просек од 30.000м2 поставени на годишно ниво, ниту една активирана гаранција и големата референтна листа кажува повеќе од доволно за квалитетот и експедитивноста на инсталацијата.

Контрола и надзор на терен

Ние вршиме целосна супервизија на терен за времетраење на изведбата на целиот проект, без исклучок. Постојано сме во комуникација со сите засегнати страни, сè со цел да осигураме навремено и непречено завршување на проектот.

ЗА
ОМНИТЕК

Омнитек ДОО е македонска компанија, формирана во 2017 чија основна дејност е продажба и монтажа на висококвалитетни подни решенија за сите видови на комерцијални објекти (деловни канцеларии, ресторани, болници, ординации, продажни објекти, градинки, сали за вежбање и слично). Ние сме овластени дистрибутери на премиум брендот FORBO, како и ексклузивни дистрибутери на брендот ReFlex и брендот CBI Europe.

ТУКА ЗА ВАС