Coral Welcome

СО СВОЈОТ СОВРЕМЕН И БОГАТ ЛИНЕАРЕН ДИЗАЈН, CORAL WELCOME ГО ПОСЕДУВА СТИЛОТ НА ЕСТЕТСКАТА ПРИВЛЕЧНОСТ НА ЛУКСУЗЕН ТЕПИХ. ОСВЕН ШТО ИЗГЛЕДА ПРЕКРАСНО, CORAL WELCOME Е ЕКОЛОШКИ НАПРЕДЕН ВЛЕЗЕН ПОД, КОЕ Е НАПРАВЕНО ОД РЕГЕНЕРИРАН ИНДУСТРИСКИ ОТПАД И УПОТРЕБА НА РЕЦИКЛИРАНИ PET (POLYETHYLENE TEREPHATHALATE) ШИШИЊА ВО НЕГОВАТА ПРИМАРНА ПОДЛОГА.

Погледни уште дизајни на FORBO
ДЕБЕЛИНА

9m

РОЛНА

27.5m

РЕАКЦИЈА НА ПОЖАР

Bfl-s1

Категорија: