• Colorex EC/SDColorex EC/SD
  • Colorex EC/SDColorex EC/SD
  • , ,
  • Colorex EC/SD

  • Colorex е технички поден систем, специјално дизајниран да го контролира електрицитетот во чувствителните простории како што се производствени погони со сензитивна електронска опрема, операциони сали и други типови на простории кои не нуди само контрола на електрицитетот туку истовремено ги задоволува и највисоките “Clean Room” стандарди. Дополнително, уникатноста која произлегува од специфичниот начин на производство овозможува целосна санација со минимален…
  • Прегледај
 • Safestep R11 & R12Safestep R11 & R12
 • Sphera EC/SDSphera EC/SD
  • Sphera EC/SDSphera EC/SD
  • , ,
  • Sphera EC/SD

  • Sphera EC/SD e хомогена винилна подна облога во ролна со електропроводливи карактеристики. Колекцијата е специјално дизајнирана со цел целосано контрола на електрицитетот во средини кадешто се работи со електросензитивна опрема. Исто така овој производ ги задоволува највисокоите “Clean Room” стандарди што го прави овој производ #1 за здравствени установи, операциони сали како и фармацевтска индустрија.
  • Прегледај
 • Sphera EliteSphera Elite
  • Sphera EliteSphera Elite
  • , , , ,
  • Sphera Elite

  • SPHERA ELITE E ХОМОГЕНА ВИНИЛНА ПОДНА ОБЛОГА, ОРГАНСКИ МОДЕЛ КОЈ ЌЕ ЈА ТРАНСФОРМИРА ВАШАТА ОБЛАСТ ВО ПРИВЛЕЧНО МЕСТО.ИСПОРАЧУВА МНОГУ ДОБРИ И ДОЛГОГОДИШНИ ПЕРФОРМАНСИ СО СВОЈОТ ИЗГЛЕД И ИСКЛУЧИТЕЛНО ЛЕСНАТА КОНСТРУКЦИЈА. НИСКИТЕ ЕМИСИИ И ПРОИЗВОДСТВОТО БЕЗ ФТАЛАТИ КОЈ ГО СОДРЖАТ ОВОЈ МАТЕРИЈАЛ ЌЕ ПРИДОНЕСАТ КОЈ ЗДРАВА ВНАТРЕШНА СРЕДИНА, ОБЕЗБЕДУВАЈЌИ ПОСТОЈАН КВАЛИТЕТ.
  • Прегледај