Allura Flex 1.00/0.55

ALLURA FLEX Е ВРВНИОТ СЕГМЕНТ ОД ПВЦ ПРОГРАМАТА НА FORBO. СПЕЦИФИЧНИОТ ДИЗАЈН И НАЧИН НА ПРОИЗВОДСТВО ОВОЗМОЖУВА ИНСТАЛАЦИЈА СО ПАРЦИЈАЛНО ЛЕПЕЊЕ - СЛЕДСТВЕНО И ЛЕСНО ОТСТРАНУВАЊЕ БЕЗ ОШТЕТУВАЊЕ НА САМИОТ МАТЕРИЈАЛ. ЗАВИСНО ОД ПОТРЕБИТЕ , ALLURA FLEX ПРИСТИГА ВО ДВЕ ВАРИЈАНТИ. ИСТИТЕ СЕ СО 1.00 ИЛИ 0.55MM ЗАВРШЕН СЛОЈ, ЧИИШТО ИЗБОР ЗАВИСИ ОД ФРЕКВЕНТНОСТА ВО ПРОСТОРОТ, ВО ФОРМАТ НА ПЛОЧИ И ПЛАНКОВИ СО ГОЛЕМ ИЗБОР НА ДЕЗЕНИ.

Погледни уште дизајни на FORBO
дебелина

5.00/4.00mm

Заштитен слој

1.00/0.55mm

Класа на користење

34-42/33-42

Реакција на оган

Bfl-s1

Плочи/Планк

50×50, 100×100, 100×20, 120×20, 150x28cm

Подно Греење

Да

Намена

Канцеларии, малопродажни објекти, училишта