Marmoleum Solid

MARMOLEUM SOLID ПРИПАЃА НА КАТЕГОРИЈАТА ПРИРОДНИ ПОДОВИ И ГИ ЗАДОВОЛУВА НАЈНОВИТЕ ЕВРОПСКИ СТАНДАРДИ. ПОНУДЕНАТА ПАЛЕТА СОДРЖИ СМИРУВАЧКИ И МОНОХРОМАТСКИ ДЕЗЕНИ КАКО И ЕДИНСТВЕНИОТ SLATE ДИЗАЈН ЧИЈА ТЕКСТУРИРАНОСТ СОЗДАВА НОВА ДИМЕНЗИЈА ВО СВЕТОТ НА ПОДОВИТЕ

Погледни уште дизајни на FORBO
дебелина

3.2mm, 3.5mm

Ролна

2x ≤33m

Класа на користење

34-41

Реакција на оган

Cfl-s1

PUR заштита

TopShield 2

Подно греење

Да

Намена

Канцеларии, училишта