• Allura 0.7/0.55Allura 0.7/0.55
  • Allura 0.7/0.55Allura 0.7/0.55
  • , ,
  • Allura 0.7/0.55

  • Во последната деценија, Allura се етаблира како еден од најуспешните од гамата на Forbo. Со потенок и подебел финиш и преку 100 природни дезени, нуди одлична димензионална стабилност, долготрајна издржливост и голем простор за креативност. Изборот е сведен на планкови и плочи со различни големини кои изискуваат целосно лепење.
  • Прегледај
 • Allura ClickAllura Click
 • Allura Flex 1.00/0.55Allura Flex 1.00/0.55
  • Allura Flex 1.00/0.55Allura Flex 1.00/0.55
  • , ,
  • Allura Flex 1.00/0.55

  • Allura Flex е врвниот сегмент од ПВЦ програмата на Forbo. Специфичниот дизајн и начин на производство овозможува инсталација со парцијално лепење - следствено и лесно отрстанување без оштетување на самиот материјал. Зависно од потребите , Allura Flex пристига во две варијанти. Истите се со 1.00 или 0.55mm завршен слој, чиишто избор зависи од фреквентноста во просторот, во формат на плочи…
  • Прегледај
 • Colorex EC/SDColorex EC/SD
  • Colorex EC/SDColorex EC/SD
  • Colorex EC/SD

  • Colorex е технички поден систем, специјално дизајниран да го контролира електрицитетот во чувствителните простории како што се производствени погони со сензитивна електронска опрема, операциони сали и други типови на простории кои не нуди само контрола на електрицитетот туку истовремено ги задоволува и највисоките “Clean Room” стандарди. Дополнително, уникатноста која произлегува од специфичниот начин на производство овозможува целосна санација со минимален…
  • Прегледај
 • Eternal DesignEternal Design
  • Eternal DesignEternal Design
  • ,
  • Eternal Design

  • Колекцијата Eternal Design е создадена како врвно естетско решение со широка намена за безмалку секаков тип на простории, притоа задржувајќи цврстина и издржливоста на еден висококвалитетн винилен под. Изборот се сведува на 3 колекции (Wood, Material и Colour) кои нудат огромен избор на дезени.
  • Прегледај
 • Marmoleum MarbledMarmoleum Marbled
  • Marmoleum MarbledMarmoleum Marbled
  • ,
  • Marmoleum Marbled

  • MARBLED КОЛЕКЦИЈАТА ПРЕТСТАВЕНА ПРЕКУ КЛАСИЧНАТА МЕРМЕРНА ТЕКСТУРА СОДРЖИ ГОЛЕМ ОПСЕГ НА БОИ КОИ ВАРИРААТ ВО ИНТЕНЗИТЕТ И КОНТРАСТ. ПОЧНУВАЈЌИ ОД СИЛНИ КОНТРАСТИ КОИ ОТСЛИКУВААТ ВИСТИНСКИ МЕРМЕР ПА СЕ ДО ПОНЕЖНИ ДЕЗЕНИ КОИ ПОТСЕТУВААТ НА КЛАСИЧНИТЕ ФРЕСКО МУРАЛИ.
  • Прегледај
 • Marmoleum sport flooringMarmoleum sport flooring
  • Marmoleum sport flooringMarmoleum sport flooring
  • ,
  • Marmoleum sport flooring

  • MARBLED КОЛЕКЦИЈАТА ПРЕТСТАВЕНА ПРЕКУ КЛАСИЧНАТА МЕРМЕРНА ТЕКСТУРА СОДРЖИ ГОЛЕМ ОПСЕГ НА БОИ КОИ ВАРИРААТ ВО ИНТЕНЗИТЕТ И КОНТРАСТ. ПОЧНУВАЈЌИ ОД СИЛНИ КОНТРАСТИ КОИ ОТСЛИКУВААТ ВИСТИНСКИ МЕРМЕР ПА СЕ ДО ПОНЕЖНИ ДЕЗЕНИ КОИ ПОТСЕТУВААТ НА КЛАСИЧНИТЕ ФРЕСКО МУРАЛИ.
  • Прегледај

Крај на содржина

No more pages to load