Sphera Element

СО ШИРОК СПЕКТАР НА СУПТИЛНИ И МЕКИ НЕУТРАЛНИ БОИ И КОНСТРАСНИ ТОНОВИ, SPHERA ELEMENT Е ИДЕАЛЕН ПОД ЗА УПОТРЕБА ВО ОБЛАСТИ КАДЕ ШТО САКАТЕ ПОДОТ ДА СЕ СПОИ СО ОКОЛИНАТА. ИМА ЗАВРШНА ПОВРШИНА СПЕЦИЈАЛНО ДИЗАЈНИРАНА ЗА ЛЕСНО ЧИСТЕЊЕ И ОДРЖУВАЊЕ СО ВИСОКОКВАЛИТЕТНИ СВОЈСТВА ОТПОРНИ НА ГРЕБЕЊЕ.

Погледни уште дизајни на FORBO
дебелина

2.0mm

Ролна

2x ≤27m

Класа на користење

23-43

Реакција на оган

Bfl-s1

PUR заштита

SMART Control Top

Категорија: