Coral Duo

ВЛЕЗНИ ПОДОВИ НА CORAL DUO СЕ ИДЕАЛНО РЕШЕНИЕ КОГА ВИ ТРЕБА МАКСИМАЛНО ОТСТРАНУВАЊЕ НА НЕЧИСТОТИЈАТА И ИСКЛУЧИТЕЛНА АПСОРПЦИЈА НА ВЛАГА, СЕТО ТОА ЗА САМО НЕКОЛКУ ЧЕКОРИ. ИСТРАЖУВАЊАТА ПОКАЖУВААТ ДЕКА CORAL DUO ЗАДРЖУВА 10% ПОВЕЌЕ НЕЧИСТОТИЈА ВО ПРВИТЕ НЕКОЛКУ МЕТРИ ОД КОЕ БИЛО ДРУГО РЕШЕНИЕ ЗА ВЛЕЗНИ ПОДОВИ НА ПАЗАРОТ.

Погледни уште дизајни на FORBO
ДЕБЕЛИНА

9m

АКУСТИЧНИ СВОЈСТВА

ΔLw 29 dB

РЕАКЦИЈА НА ОГАН

Bfl-s1

РОЛНА

27.5m

Категорија: