• Colorex EC/SD
  • Colorex EC/SD
  • Colorex EC/SD

  • Colorex е технички поден систем, специјално дизајниран да го контролира електрицитетот во чувствителните простории како што се производствени погони со сензитивна електронска опрема, операциони сали и други типови на простории кои не нуди само контрола на електрицитетот туку истовремено ги задоволува и највисоките “Clean Room” стандарди. Дополнително, уникатноста која произлегува од специфичниот начин на производство овозможува целосна санација со минимален…
  • Прегледај
 • Sphera EC/SD
  • Sphera EC/SD
  • Sphera EC/SD

  • Sphera EC/SD e хомогена винилна подна облога во ролна со електропроводливи карактеристики. Колекцијата е специјално дизајнирана со цел целосано контрола на електрицитетот во средини кадешто се работи со електросензитивна опрема. Исто така овој производ ги задоволува највисокоите “Clean Room” стандарди што го прави овој производ #1 за здравствени установи, операциони сали како и фармацевтска индустрија.
  • Прегледај