Allura Click

ДОБРО ПОЗНАТИОТ CLICK СИСТЕМ, ОВОЗМОЖУВА БРЗА И ЛЕСНА МОНТАЖА БЕЗ НИКАКВО ЛЕПЕЊЕ НА САМИОТ МАТЕРИЈАЛ. ALLURA CLICK Е ДОСТАПЕН ВО 50 ПРИРОДНИ ДЕЗЕНИ.

Погледни уште дизајни на FORBO
дебелина

5.00mm

Заштитен слој

0.55mm

Класа на користење

33-42

Реакција на оган

Bfl-s1

Плочи/Планк

50×50, 100×100, 100×20, 120×20, 150x28cm

Подно Греење

Да