Sarlon Acoustic 15/19dB

АКУСТИЧНОСТА ВО ЕДЕН ПРОСТОР МОЖЕ ДА БИДЕ ОД СУШТИНСКА ВАЖНОСТ ЗА СЕКОЈДНЕВНОТО РАБОТЕЊЕ. ТОКМУ АКУСТИЧНИТЕ ВИНИЛНИ ПОДОВИ СЕ ТИЕ КОИ ИМААТ ВАЖЕН ПРИДЕНОС ПРИ НАМАЛУВАЊЕ НА БУЧАВАТА ВО ПРОСТОРИИТЕ, А МАТЕРИЈАЛОТ SARLON Е ДОЛГОГОДИШЕН ЛИДЕР НА ПАЗАРОТ ВО ОВОЈ СЕГМЕНТ. ЗАВИСНО ОД ПОТРЕБИТЕ, FORBO НУДИ 2 ОПЦИИ СО АКУСТИЧНИ ПЕРФОРМАНСИ ОД 15DB И 19DB. ДОПОЛНИТЕЛНО, ЦЕЛАТА ОБНОВЕНА КОЛЕКАЦИЈА ПРИСТИГА СО X-TREME PUR ЗАШТИТА КОЈА ГАРАНТИРА ДОЛГОТРАЈНОСТ КАКО ОД ЕСТЕТСКИ ТАКА И ОД ТЕХНИЧКИ АСПЕКТ.

Погледни уште дизајни на FORBO
дебелина

2.6mm/3.4mm

Заштитен слој

0.70mm

Ролна

2x ≤25m

Класа на користење

34-42

PUR заштита

XtremPUR

Акустични својства

ΔLw = 15dB/19dB

Намена

Канцеларии, училишта, малопродажни објекти