Surestep

SURESTEP КОМБИНИРА ИСКЛУЧИТЕЛНО ПРОТИВЛИЗГАВИ СВОЈСТВА СО РАЗЛИЧЕН ДИЗАЈН. СОДРЖИ УНИКАТНИ ЧЕСТИЧКИ (STEP CRYSTALS) КОИ СОЗДАВААТ ФРАКЦИЈА, А СЕКОЈ СЕТ НА БОИ НУДИ ЧИСТ И СВЕЖ ИЗГЛЕД. ЗАШТИТЕН СО PUR PEARL ТЕХНОЛОГИЈАТА, SURESTEP ГАРАНТИРА СУПЕРИОРЕН, ДОЛГОТРАЕН ИЗГЛЕД И ПЕРФОРМАНСИ. SURESTEP ПРИСТИГА ВО РАЗНИ ВОЗБУДЛИВИ ДИЗАЈНИ, МЕЃУ КОИ И STEEL, WOOD И УНИКАТЕН ПЕЧАТЕН ДИЗАЈН.

Погледни уште дизајни на FORBO
дебелина

2.0mm

Ролна

2x ≤27m

Класа на користење

23-43

PUR заштита

PUR Pearl

Противлизгавост

R10

Намена

Училишта, здравствени установи, спортски објекти