CORAL CLASSIC

ОВОЈ СИСТЕМ НА ВЛЕЗЕН ПОД ГО НАМАЛУВА РИЗИКОТ ОД ПРОЛИЗГУВАЊЕ, СПРЕЧУВА НАВЛЕГУВАЊЕ НА НЕЧИСТОТИЈА НИЗ ОБЈЕКТИТЕ И СПРЕЧУВА ПОЈАВА НА ВЛАГА И МУВЛА. ПОГОДЕН Е ЗА СЕКАКОВ ВИД НА КОМЕРЦИЈАЛНА УПОТРЕБА И ИДЕАЛЕН Е ЗА ВНАТРЕШНИ ВЛЕЗНИ И ЦИРКУЛИРАЧКИ ОБЛАСТИ.

Погледни уште дизајни на FORBO
ДЕБЕЛИНА

9mm-10mm

АКУСТИЧНИ СВОЈСТВА

29db

РОЛНА/ПЛОЧА

27.5mm/50х50

РЕАКЦИЈА НА ПОЖАР

Bfl-s1

Категорија: