Vinyl custom flooring

КАКО ДЕЛ ОД ПРОГРАМАТА НА ХЕТЕРОГЕН ВИНИЛ, FORBO ЈА НУДИ И ОПЦИЈАТА ДА ВАШИОТ ДИЗАЈН БИДЕ ИСПЕЧАТЕН НА ВИНИЛНИОТ ПОД. СЛЕДСТВЕНО, ВО КОМУНИКАЦИЈА СО ПОТРОШУВАЧИТЕ, СОЗДАДЕНИ СЕ 12 КОЛЕКЦИИ СО ПРЕКУ 350 ДЕЗЕНИ КОИ СЕ УНИКАТНИ И СЛУЖАТ ЗА ДОПОЛНИТЕЛНО ДА ЈА ИНСПИРИРААТ ВАШАТА КРЕАТИВНОСТ. СЕ РАЗБИРА, ВИЕ КАКО КУПУВАЧ, МОЖЕТЕ ДА ОДБЕРЕТЕ ОД ПОНУДЕНИТЕ ИДЕИ ИЛИ ДА СМИСЛИТЕ СВОЈ ДЕЗЕН, А НИЕ ЌЕ ВИ ГО ИСПОРАЧАМЕ ТОКМУ ПО ВАША ЖЕЛБА.

Погледни уште дизајни на FORBO
дебелина

2.0mm

Заштитен слој

0.70mm

Ролна

2x ≤25m

Класа на користење

34-43

PUR заштита

PUR Pearl

Подно Греење

Да

Намена

Канцеларии, малопродажни објекти, училишта