Sphera

SPHERA Е НОВАТА ПРЕМИУМ, ХОМОГЕНА ВИНИЛ КОЛЕКЦИЈА ОД FORBO. КРЕИРАНА Е ОД ЕВРОПСКИ ДИЗАЈНЕРСКИ ТИМ И КОРИСТАТ НАЈНОВА ТЕХНОЛОГИЈА НА ПРОИЗВОДСТВО. СИТЕ ТРИ КОЛЕКЦИИ, ELEMENT, ENERGETIC И ELITE, НУДАТ ЕСТЕТСКА РАЗНОВИДНОСТ СО ЦЕЛ ВКЛОПУВАЊЕ ВО СЕКАКОВ ТИП НА ПРОСТОРИЈА.

дебелина

2.0mm

Ролна

2x ≤25m

Класа на користење

34-43

Реакција на оган

Bfl-s1

PUR заштита

SMART Control Top

Подно Греење

Да

Намена

Малопродажни објекти, здравствени установи