Allura Dryback 0.7/0.55/0.4

Со најголем избор на форми и големини, подовите Allura Dryback на Forbo ви нудат целосна слобода во дизајнот. Овој производ на LVT под нуди максимална сигурност и добри перформанси и е најиздржлив и сигурен за апликации од која било големина.

Погледни уште дизајни на FORBO
ДЕБЕЛИНА

2.5mm/ 2.2mm/ 2.0mm

ЗАШТИТЕН СЛОЈ

0,70mm/ 0.55mm/ 0.40mm

КЛАСА НА КОРИСТЕЊЕ

23-43/ 23-42/ 23-41

реакција на оган

Bfl-s1,G,CS

намена

Канцеларии, малопродажни објекти, училишта

Категории: ,