Отворени огласи:

Омнитек објавува оглас за вработување на Маркетинг Асистент во Скопје.

*Предност ќе се смета познавање на албански јазик!

Потребни квалификации:

 • BBC од областа на маркетингот
 • Претходно работно искуство во маркетингот минимум 1 година
 • Одлично познавање на англиски јазик (пишани и говорен) и предност ќе се смета познавање на албански јазик
 • Искуство со менаџирање на социјални медиуми (Facebook, Instagram и LinkedIn)
 • Исклучителни вештини за пишување на креативни текстови и објави
 • Основно познавање на WordPress

Опис на работни обврски:

 • Осмислува, развива и имплементира месечни маркетинг планови за фирмата и дизајни за сите корпоративни материјали на фирмата;
 • Осмислува креативни решенија и рекламни кампањи за социјални медиуми;
 • Континуирано ја следи конкуренцијата;
 • Активно учествува во креирање на нови маркетиншки активности и кампањи;
 • Реализира различни активности за промоција на услуги;
 • Планира и управува со активностите на социјалните мрежи како Facebook, Instagram, LinkedIn и официјалната веб страница на Омнитек;
 • Одржува постојана комуникација на социјалните мрежи;
 • Управува со електронскиот и печатениот маркетинг.

Што нудиме:

 • Работа 40 часа неделно од 08:00 до 16:00 часот
 • Редовни месечни примања и додатоци согласно Закон
 • Пријатна атмосфера за работење

Доколку сакате да бидете дел од тимот на Омнитек, Ве молиме Вашето CV да го испратите на info@omnitec.mk.  Ќе бидат контактирани само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг.