Marmoleum Marbled

КОЛЕКЦИЈАТА MARMOLEUM MARBLED НУДИ ГОЛЕМ АСОРТИМАН НА СУПТИЛНИ И СИЛНИ МЕРМЕРНИ ДИЗАЈНИ НА ЛИНОЛЕУМ. ПОДНОТО РЕШЕНИЕ СЕ КОМБИНИРА СО ДРУГИ ПОВРШИНИ, КАКО ШТО СЕ ДРВО И МЕТАЛ.

Погледни уште дизајни на FORBO
дебелина

2.5mm – 4.0mm

Ролна

2x ≤33m

Класа на користење

34-41

Реакција на оган

Cfl-s1

PUR заштита

Topshield pro

Подно Греење

Да

Намена:

Здравствени установи, училишта, угостителски објекти, малопродажни објекти