Flotex by Studio Sottsass

FLOTEX SOTTSASS ПОДОТ Е РЕЗУЛТАТ НА КРЕАТИВНА СОРАБОТКА ПОМЕЃУ FORBO FLOORING SYSTEMS И ИТАЛИЈАНСКОТО ДИЗАЈНЕРСКО СТУДИО SOTTSASS ASSOCIATI КОЕ Е ОДГОВОРНО ЗА ПОЗНАТИОТ ТРЕНД MEMPHIS DESIGN НА КРАЈОТ НА МИНАТИОТ ВЕК. ДИЗАЈНИТЕ НА FLOTEX BY SOTTSASS ПРЕТСТАВУВААТ УНИКАТНИ, ОРГАНСКИ, НЕПРАВИЛНИ ФОРМИ ОЧИГЛЕДНО СЛУЧАЈНО ПОСТАВЕНИ ШТО ГО ПРАВАТ ВПЕЧАТЛИВО ПОДНОТО РЕШЕНИЕ.  

Погледни уште дизајни на FORBO
ДЕБЕЛИНА

4.3mm

РОЛНА

30mx200cm

АКУСТИЧНИ СВОЈСТВА

∆Lw = 20dB

РЕАКЦИЈА НА ОГОН

Bfl- s1

Категории: ,