Преградни панели

Системите за прегради се дизајнирани за современ дизајн на простории. Лесни метални прегради распоредени во линеарна шема на плафонот се идеални за корекција на акустиката на просторот, создавајќи беспрекорни површини со одличен сценски ефект.

Погледни уште дизајни на CBI Europe
Апликации

Сали, трговски центри, банки, музеи, кина, театри, базени, спортски сали, продавници., канцеларии, конференциски сали, телевизиски студија, центри за обработка на податоци, метро, аеродроми, железнички станици, книжарници, хотели, ресторани, винарии, простории за состаноци, студио за јога, амбулантски клиники, канцеларии на лекарите, болници, стерилни области.

Перформанси

Повеќе од 100 стандардни димензии, бесконечни дизајни, едноставно склопување,100% направени во Италија.