Хоризонтални прегради

Алуминиумски или челични линеарни ленти на CBI Europe за метални плафони се достапни во цела палета на профили и конструкции за монтирање. Сите плафони направени со метални ленти се отпорни, издржливи, еколошки одржливи, безбедни и благодарение на многуте можни решенија, можат совршено да се интегрираат во секое барање за дизајн, како внатрешен така и надворешен. Големиот технички и производствен капацитет на CBI Europe овозможува брзина и практичност во производството на плафони со линеарни ленти од секаков тип, завршна обработка и големина.

Погледни уште дизајни на CBI Europe
Апликации

Сали, трговски центри, банки, музеи, кина, театри, базени, спортски сали, продавници, канцеларии, конференциски центри, телевизиски студија, центри за обработка на податоци, метро, аеродроми, железнички станици, книжарници, хотели, ресторани, винарии, студио за јога, амбулантски клиники, канцеларии на лекари, болници, стерилни области.

Перформанси

Акустична корекција на средини, отпорност на пожар и земјотрес, лесно чистење и одржување, антибактериски и фунгицидни бои, интеграција со системи за климатизација и осветлување.