Панели од иверица

Дрвените панели за подигнати подови обезбедуваат целосно еколошки одржлива употреба. Достапни се со облога подготвени за монтирање за да се обложат по инсталацијата со кое било подно решение во плочи или ролни.

Погледни уште дизајни на CBI Europe
Апликации

Сали, трговски центри, банки, музеи, кина, театри, конференциски сали, продавници, канцеларии, сали за состаноци, електрани, центри за обработка на податоци, лаборатории, аеродроми, железнички станици, училишта, библиотеки, универзитети, книжарници, хотели, ресторани, ординации, болници.

Перформанси

Создавање на удобни, современи, еколошки одржливи средини, неограничени можности за дизајн, антисеизмичка безбедност, брза испорака и инсталација.