Панел системи

Метални панели од алуминиум или челик лесно се вклопуваат во секаков тип на опкружување благодарение на многу разновидните архитектонски елементи кои можат да се приспособат со стандардни или приспособени завршетоци. Достапни во различни големини, вклучувајќи прилагодени дизајни, металните тавани се направени да обезбедат ефикасна акустична корекција на просториите.

Погледни уште дизајни на CBI Europe
Перформански

Комплетна палета на панели и монтажни структури, акустична корекција на простории, отпорност на пожар и земјотрес, лесно чистење и одржување, 100% направено во Италија.

Апликации

Сали, трговски центри, банки, музеи, кина, театри, конгресни центри, базени, спортски сали, продавници, канцеларии, сали за состаноци, телевизиски студија, центри за обработка на податоци, метро, аеродроми, железнички станици, бензински пумпи, училишта, библиотеки, универзитети, книжарници, хотели, ресторани, винарии, студио за јога, амбулантски клиники, ординации, болници.