Проект Канцеларија OmniTec

Нема граници во бројот на идеи кои нашиот тим може да ги спушти на подовите.


Со цел да доловиме дел од подните решенија кои ги нудиме на нашиот пазар од премиум производителот Forbo, во канцеларијата на Омнитек се поставени неколку видови на подови.

На самиот влез во оваа канцеларија е поставен дел од подното решение Coral entrance flooring, Coral brush со цел спречување на навлегување на нечистотија низ просторијата.

Во кујнискиот дел е поставен Heterogeneous vinyl, Sarlon Modul’up compact обезбедувајќи леснотија во одржувањето и издржливоста на секакви услови.

Во поголемиот дел на канцеларијата е поставен хибриден теписон во ролни Flotex by Starck на Forbo кој дава чувство на мекост при газење, хигиенски е доста прифатлив и делува антистатички.

Во Meeting room е поставен теписон во плочи Tessera Layout&Outline и винил Allura flex, подни решенија кои придонесуваат до намалување на бучава во просторијата.


Вкупната површина која е поставена во канцеларијата на OmniTec изнесува 150м2.

  • Тип на објект: Канцералија
  • Локација: Скопје
  • Вид на поставен под: FORBO – Flotex by Starck, FORBO-Tessera Layout & Outline, Allura flex 0.55, Coral entrance flooring, Sarlon Modul’up Compact
  • Бенефити од поставен под: Зголемување на акустичноста во просторот и пријатно чуство при газење
  • Поставена површина: 150 m2

Подни решенија – Sarlon Modul’up Compact & Flotex by Starck
Подни решенија – Sarlon Modul’up Compact & Flotex by Starck
Подни решенија- Sarlon Modul’up Compact & Flotex by Starck
Подни решенија – Flotex by Starck
Подни решенија – Flotex by Starck, Tessera Layout&Outline & Allura flex
Подни решенија – Allura flex & Tessera Layout&Outline
Подни решенија – Coral Brush & Flotex by Starck
Подни решенија – Sarlon Modul’up Compact, Flotex by Starck & Coral Brush

КОРИСТЕНИ ПРОИЗВОДИ