Хибридни панели

Јадрото на хибридниот подигнат пристапен под е составен од два слоја - основен слој од иверка од дрво со висока густина и горниот слој од калциум сулфат засилен со влакна со висока густина - совршена комбинација од високи перформанси, безбедност и одржливост.

Погледни уште дизајни на CBI Europe
Апликации

Сали, трговски центри, банки, музеи, кина, театри, конференциски сали, продавници, канцеларии, сали за состаноци, електрани, центри за обработка на податоци, лаборатории, аеродроми, железнички станици, училишта, библиотеки, универзитети, книжарници, хотели, ресторани, ординации, болници.

Перформанси

Создавање на удобни, современи, еколошки одржливи средини, неограничени можности за дизајн, антисеизмичка безбедност, брза испорака и инсталација.