Acoustik plus

Панелите Acoustic Plus се состојат од гипс-влакно со висока густина и дебелина од 14 mm. Acoustik Plus е светски револуционерен систем за завршна обработка на дрво. Дрвената обвивка и подлогата се обработени со специјални огноотпорни облоги, кои се гарантирани од нивните производители, со што на панелите им се дава резултат на чиста совршеност и класификацијата B-s1.

Погледни уште дизајни на CBI Europe
Перформанси

Отпорност на пожар
Стабилност на димензии
Отпорност на влажност
Одлични акустични перформанси