Проект Motocentar East Gate Mall

Проект кој доби современи, моќни и привлечни подови.

Мотоцентар во East Gate Mall ги одбара најбараните и најпродаваните подни решенија на FORBO од нашето портфолио кои со право се одвојуваат од останатите подови.

Се работи за хибридниот теписон во плочи Flotex кој со комбинирање на набиената површина со густо поставени влакна го нуди најдоброто во однос на перформансите и удобноста. Овој материјал ќе обезбеди по smooth средини, лесно ќе може да се исчистат дамките и ќе се спречи појава на мувла и влага.

Додека пак, винилниот под Allura Flex се смета за високо квалитетен и претставува специфичен дизајн во програмата на производи од производителот Forbo. Од овој тип на материјал може да се бира помеѓу две варијанти во однос на дебелина, фреквентност, формат и голем избор на дезени. Предноста на овој материјал е лесната и брза инсталација, како и издржливоста при што се обезбедуваат трајни перформанси.

Вкупната површина која нашиот тим ја постави во оваа просторија е 200м2.

  • Тип на објект: Продажен салон/галерија
  • Локација: Скопје
  • Вид на поставен под: FLOTEX tiles by FORBO, ALLURA FLEX by FORBO
  • Бенефити од поставен под: Зголемена акустичност во работниот простор .
  • Поставена површина: 200m2

Flotex&Allura flex
Flotex
Flotex&Allura flex
Flotex
Flotex
Flotex&Allura flex
Flotex