ЗА НАС

ЗА ОМНИТЕК ДОО

Омнитек ДОО е македонска компанија чија основна дејност е трговија и монтажа на подни покривки. Започнува како овластен дистрибутер на европскиот производител Forbo чија гама на производи содржи исклучиво висококвалитетни линолеум, ПВЦ, теписони и останото. Поради потребите на пазарот, Омнитек ја зголемува понудата со подигнати подови и ѕидни панели (CBI-Europe), ергономски простирки (Notrax Ergomats) и ESD заштитна опреа (BE-Stat).