Проект Стоматолошки факултет УКИМ

Стоматолошкиот факултет во Скопје во неколку простории си обезбеди нов и современ под со хомогениот винил Sphera Element на производителот Forbo.

Подовите на Sphera обезбедуваат карактер и стил на подовите преку бројни дизајни. Без разлика дали ќе биде инсталиран во хигиенски средини, или јавни згради, образовни институции, клучниот фактор е издржливоста и екстремно ниските емисии на штетни гасови и честички кој овој материјал ги има. Винилот е лесен за одржување и неговиот процес на инсталирање дава перформанси на долготрајно решение.

Во овој проект, Омнитек постави300м2 хомоген винил на FORBO- Sphera Element.

  • Тип на објект: Образовна институција
  • Локација: Скопје
  • Вид на поставен под: FORBO- Sphera Element
  • Бенефити од поставен под: Рамномерено распореден горен слој со отпорност на гребнатинки и хемикалии
  • Поставена површина: 300m2

КОРИСТЕНИ ПРОИЗВОДИ