Проект Семос едукација

Просториите на Семос едукација добија нов и модерен изглед со поставување на премиум подното решение Marmoleum Solid од производителот FORBO.

Колекцијата на Marmoleum Solid е комбинација на атрактивен современ дизајн на подот што придонесува да изгледа разновидно и иновативно. Доаѓа во 5 (пет) индивидуални текстури кои даваат визуелен впечаток на чисти, модерни и претпознатливи простории. Дизајните на Marmoleum Solid може да се комбинираат со материјали од дрво, стакло и метал. Вкупната површина која Омнитек ја постави во канцелариите на Семос едукација со премиум подното решение на Forbo е 250м2.

  • Тип на објект: Административен објект
  • Локација: Скопје
  • Вид на поставен под: FORBO – Marmoleum Solid
  • Бенефити од поставен под: Издржливо и современо подно решение еколошки поддржано
  • Поставена површина: 250m2

КОРИСТЕНИ ПРОИЗВОДИ