Проект Канцеларија EVN

Дирекцијата на EVN го одбра Marmoleum Modular како избор на под за нивните админстративни простории.

Материјалот Marmoleum Modular во плочи е идеално подно решение доколку се работи за административни објекти. Доаѓа во различни големини и дизајни што овозможуваат да се создадат интересни и прекрасни дизајни на подот. Плочките може да се комбинираат и да дадат шареновит визуелен изглед, а може да се инсталираат посебно или со спојување, но загарантирано двете опции обезбедуваат одржлив под. Вкупната површина на плочки од Marmoleum Modular, производ од големото портфолио на Forbo која Омнитек ја постави во канцелариите на ЕВН е 4500м2.

  • Тип на објект: Административен објект-Дирекција
  • Локација: Скопје
  • Вид на поставен под: FORBO Marmoleum Modular
  • Бенефити од поставен под: Издржливост, стабилност и под лесен за чистење и одржување
  • Поставена површина: 4500m2

КОРИСТЕНИ ПРОИЗВОДИ