Гумени Плочи 40 x 40 x 2.5 cm (црвени)

300.00ден

Производот го нема на залиха

Материјал

Рециклиран Гумен Гранулат

дебелина

2.5cm

Плочи

40x40cm

Тежина

2.78kg

REACH

EN1177