Проект Приватна градинка во Скопје

Приватната градинка во Скопје постави гумени плочи од производителот ReFlex во надворешноста на објектот.

Reflex гумените плочи се направени од рециклирачки гуми, односно претставуваат еколошко и економско решение за безбедни детски игралишта. Станува збор за висококвалитетни гумени подлоги ( во форма на плочи) кои се соодветни за поставувања на дворни места, игралишта, паркови и градини, како и за поплочување на спортски терени. Имаат лесна и брза инсталација, издржливи се на сите временски услови и немаат некој посебен начин на одржување. Доаѓаат во димензии 40х40 со дебелина од 2.5cm.

Вкупната површина која Омнитек ја постави во овој проект е 100м2 гумени плочи ReFlex

  • Тип на објект: Детски игралишта
  • Локација: Скопје
  • Вид на поставен под: Гумени плочи ReFlex 40x40cm, дебелина 2.5cm
  • Бенефити од поставен под: Апсорпција на удари, нелизгава површина, намалување на ризик од повреди
  • Поставена површина: 100m2

КОРИСТЕНИ ПРОИЗВОДИ